ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Βιολογικός καθαρισμός με δοκιμασμένα και πιστοποιημένα προϊόντα και μεθόδους

Στο Συνεργειο Καθαρισμου Perfect Clean βασική μας προτεραιότητα είναι η εκτέλεση των εργασιών μας με στόχο τον ουσιαστικό και οριστικό καθαρισμό του χώρου ή του αντικειμένου σας, με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Γι’ αυτό και διαρκώς ανανεώνουμε τον εξοπλισμό καθαρισμού μας επιλέγοντας συστήματα και εργαλεία τελευταίου τύπου και χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο καθαριστικά προϊόντα ουδέτερης σύνθεσης, βιολογικά, βιο-διασπώμενα και πιστοποιημένα σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στα αρχεία με τις πιστοποιήσεις των καθαριστικών μας και τα αναλυτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που επιλέγουμε σαν Perfect Clean:

Τιμές για Βιολογικό Καθαρισμο Στρωματων, Καναπεδων, Πολυθρονων, Χαλιων, Αυτοκινητων Επιτοπου

Για Πιστοποιημένο Βιολογικό Καθαρισμό Καλέστε

213-0451207

ή συμπληρώστε τη

Φόρμα Επικοινωνίας

Υπηρεσίες Βιολογικού Καθαρισμού »

Επιτόπου Βιολογικοί Καθαρισμοί και Απολύμανση Στρωμάτων, Καναπέδες και Πολυθρόνες, Χαλιών & Μοκετών, Οχημάτων & Εσωτερικού Αυτοκινήτων, Επαγγελματικών Χώρων, Σκαφών & Πλοίων.

Στο Συνεργείο Καθαρισμού της Perfect Clean χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα βιο-διασπώμενα Καθαριστικά προϊόντα, φιλικά για κατοικίδια, ανθρώπους και περιβάλλον.