ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ ΣΚΑΦΩΝ & ΠΛΟΙΩΝ

Ταξιδέψτε στη θάλασσα με την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας

Χάρη στις δυνατότητές μας, αλλά και το εύρος του εξοπλισμού μας, στην Perfect Clean αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του εσωτερικού χώρου – σαλόνι και καμπίνα επιβατών – σκαφών αναψυχής, αλλά και επιβατικών πλοίων.

Ο βιολογικός καθαρισμός που πραγματοποιούμε αφορά τις μοκέτες, τα καθίσματα και τους καναπέδες, τα στρώματα των κλινών και τις υφασμάτινες επιφάνειες-ταπετσαρίες των εσωτερικών χώρων. Το αντικείμενο των εργασιών μας είναι η απομάκρυνση των μικροβίων, των μικροοργανισμών, της βρωμιάς και των λεκέδων, της μούχλας και της υγρασίας, των βακτηρίων και των αλάτων που συγκεντρώνονται στις επιφάνειες αυτές λόγω της υπερέκθεσης τους στη θάλασσα και τον ήλιο.

Παράλληλα, φροντίζουμε για την εξουδετέρωση των οσμών και την αποκατάσταση της υγείας του υλικού κατασκευής και της φωτεινότητας της απόχρωσής του ώστε παραδίδοντάς σας το εσωτερικό που καθαρίσαμε να μπορείτε να απολαύσετε κάθε σας ταξίδι, συντροφιά με τη θαλασσινή αύρα εξωτερικά και την αίσθηση φρεσκάδας και καθαρότητας εσωτερικά.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Στη συνέχεια ένας ειδικός στον βιολογικό καθαρισμό μας από το συνεργείο καθαρισμού της Perfect Clean, θα επισκεφτεί το σκάφος σας, ώστε να εκτιμήσουμε την εργασία που θα χρειαστεί και να καταστρώσουμε τον ιδανικό πλου σε μέθοδο, συστήματα καθαρισμού και προϊόντα, που θα αναζωογονήσει το εσωτερικό του σκάφους σας και τις αισθήσεις των επιβατών σας.

Τιμές για Βιολογικό Καθαρισμο Στρωματων, Καναπεδων, Πολυθρονων, Χαλιων, Αυτοκινητων Επιτοπου

Για Επιτόπου Βιολογικό Καθαρισμό Καλέστε

213-0451207

ή συμπληρώστε τη

Φόρμα Επικοινωνίας

Υπηρεσίες Βιολογικού Καθαρισμού »

Επιτόπου Βιολογικοί Καθαρισμοί και Απολύμανση Στρωμάτων, Καναπέδες και Πολυθρόνες, Χαλιών & Μοκετών, Οχημάτων & Εσωτερικού Αυτοκινήτων, Επαγγελματικών Χώρων, Σκαφών & Πλοίων.