ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΝΑΠΕΔΩΝ – ΠΟΛΥΘΡΟΝΩΝ

«Χαλαρώστε» στον Καθαρό Καναπέ σας με την εγγύηση της Perfect Clean και κόστος από 10€/θέση

Συχνά φροντίζουμε ώστε ο χώρος που δεχόμαστε τους φίλους μας, χαλαρώνουμε βλέποντας τηλεόραση ή απολαμβάνοντας ένα ποτό ή περνώντας τη μέρα μας με τους αγαπημένους μας να είναι από τους πιο καθαρούς του σπιτιού μας.

Πόσες φορές όμως έχουμε αναρωτηθεί πότε καθαρίσαμε για τελευταία φορά τις πολυθρόνες, τον καναπέ και το σαλόνι μας, τα οποία είναι τα πραγματικά αντικείμενα στα οποία συσσωρεύονται μικρόβια, σκόνη και άλλοι παθογόνοι μικροοργανισμοί;

Τώρα, με το Συνεργείο Καθαρισμού της Perfect Clean μπορούμε, σε τακτά χρονικά διαστήματα, να έχουμε τα δομικά στοιχεία του living room μας, στην καλύτερη και καθαρότερη “φόρμα” τους.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να απορρυπάνει το εσωτερικό σώμα του σαλονιού μας με τις πιο σύγχρονες και δυνατές μηχανές αναρρόφησης. Αναλαμβάνει να πλύνει όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες με προϊόντα τεχνολογίας microsplit, που απομακρύνουν λεκέδες και ίχνη και επαναφέρουν, όσο το δυνατόν γίνεται, το ύφασμα στην αρχική του κατάσταση και απόχρωση, καθώς και την απόσμηση των επιφανειών που καθαρίστηκαν. Εάν το επιθυμείτε μπορούμε να κάνουμε και ατμοαπολύμανση σε ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες με ειδικούς ατμοκαθαριστές τελευταίας γενιάς.

Τα βιολογικά καθαριστικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε για τον Καθαρισμό Σαλονιών, Καναπέδων, Πολυθρόνων, στην Perfect Clean είναι απολύτως αβλαβή για όλα τα Κατοικίδια.

Εγκαινιάστε, σήμερα, μια νέα εποχή καθαριότητας και φρεσκάδας για το σαλόνι, τον καναπέ και τις πολυθρόνες σας, με τις προνομιακές τιμές που θα δείτε στον τιμοκατάλογό μας αλλά και την εγγύηση της αποτελεσματικότητας και της ποιοτικής εργασίας που συνοδεύει το όνομα Perfect Clean.

Τιμές για Βιολογικό Καθαρισμο Στρωματων, Καναπεδων, Πολυθρονων, Χαλιων, Αυτοκινητων Επιτοπου

Για Επιτόπου Βιολογικό Καθαρισμό Καναπέ – Πολυθρόνας Καλέστε

213-0451207

ή συμπληρώστε τη

Φόρμα Επικοινωνίας

Υπηρεσίες Βιολογικού Καθαρισμού »

Συνεργείο Βιολογικού Καθαρισμού και Απολύμανσης Στρωμάτων, Χαλιών & Μοκετών, Οχημάτων, Εσωτερικού Ι.Χ. Αυτοκινήτων και άλλων οχημάτων, Επαγγελματικών Χώρων, Σκαφών & Πλοίων.