ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Κυκλοφορείστε με ασφάλεια και υγιεινό περιβάλλον, από 50€

Το όχημά μας αποτελεί το μέσο στο οποίο περνάμε αρκετό χρόνο της ημέρας μας, ο οποίος αν είμαστε επαγγελματίες οδηγοί πολλαπλασιάζεται ανάλογα με τη διαδρομή μας. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να διατηρούμε την καμπίνα του οδηγού και των επιβατών αυτοκινήτων και λοιπών οχημάτων στην καλύτερη δυνατή και τη δυνατότερη καθαρή κατάστασή της.

Κυρίως, γιατί λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, της εκπομπής καυσαερίων και φυσικά της συχνής επαφής του με το ανθρώπινο σώμα, το όχημά μας είναι δέκτης μικροοργανισμών και μικροβίων από τα οποία μπορούμε εύκολα να απαλλαγούμε με τη μέθοδο του βιολογικού καθαρισμού της καμπίνας.

Στο συνεργείο καθαρισμού της Perfect Clean, διαθέτοντας την εμπειρία, την εκπαίδευση και φυσικά τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, οι τεχνικοί της Perfect Clean μπορούν να αναλάβουν τον καθαρισμό κάθε τύπου Ι.Χ. αυτοκινήτου, Taxi αλλά και να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις επαγγελματικών οχημάτων όπως λεωφορεία και φορτηγά.

Βασικά μέρη της διαδικασίας βιολογικού καθαρισμού της καμπίνας των επιβατών αυτοκινήτων & οχημάτων είναι η απομάκρυνση της σκόνης από τις υφασμάτινες επιφάνειες των καθισμάτων, πλύσιμο με ειδική μηχανή που απορροφά την υγρασία και βοηθάει στο γρήγορο στέγνωμα και εξουδετέρωση οσμών και μικροβίων από κάθε σημείο της καμπίνας.

Ο καθαρισμός αυτοκινήτου / οχήματος λαμβάνει μέρος στο χώρο του parking σας, στο garage σας ή κάτω από το σπίτι σας, χωρίς να χρειαστεί να μετακινήσετε το όχημά σας ούτε εκατοστό.

Απολαύστε μια νέα αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας σε κάθε σας διαδρομή με το όχημα σας, με τη σιγουριά της Perfect Clean και με τις τιμές καθαρισμού που μόνο αυτή μπορεί να σας προσφέρει.

Τιμές για Βιολογικό Καθαρισμο Στρωματων, Καναπεδων, Πολυθρονων, Χαλιων, Αυτοκινητων Επιτοπου

Για Επιτόπου Βιολογικό Καθαρισμο Αυτοκινητου – Οχηματος Καλέστε

213-0451207

ή συμπληρώστε τη

Φόρμα Επικοινωνίας

Υπηρεσίες Βιολογικού Καθαρισμού »

Επιτόπου Βιολογικοί Καθαρισμοί Εσωτερικού Αυτοκινήτων και Οχημάτων, Ατμοκαθαρισμός & Απολύμανση Στρωμάτων, Καναπέδες και Πολυθρόνες, Χαλιών & Μοκετών, Επαγγελματικών Χώρων, Σκαφών & Πλοίων.