ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ – ΜΟΚΕΤΩΝ

Καθαρισμός Χαλιών & Μοκετών στο Χώρο σας, από 3,99€/τ.μ.

Αν έχετε αποφασίσει να είναι μόνιμα τοποθετημένο το χαλί σας στο σπίτι σας ή δεν θέλετε να μετακινηθούν χαλιά και μοκέτες από το διαμέρισμά σας, ακόμα και αν θέλετε να μειώσετε το κόστος της μετακίνησής τους, του καθαρισμού τους και της φύλαξης του σε άλλους χώρους, η απάντηση είναι Perfect Clean. To εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού μας έρχεται στην κατοικία σας και αναλαμβάνει τον επί τόπου βιολογικό καθαρισμό κάθε σας χαλιού ή μοκέτας ανεξαρτήτου υλικού κατασκευής.

Με σύγχρονο φορητό εξοπλισμό, πιστοποιημένα προϊόντα ουδέτερης σύνθεσης, αναλαμβάνουμε να απομακρύνουμε λεκέδες κάθε είδους, οσμές, εμποτισμούς αλλά και πάσης φύσης παθογόνους Μικροοργανισμούς & Ακάρεα και να σας παραδώσουμε τα σημαντικά αυτά περιουσιακά σας στοιχεία στην άψογη κατάστασή τους, και κυρίως καθαρά σε βάθος και σε όλη τους την έκταση.

Χάρη στις σύγχρονες μεθόδους μας, την τεχνογνωσία μας, με γνώμονα το σεβασμό στον πελάτη και το περιβάλλον ζωής του, η διαδικασία καθαρισμού των χαλιών και μοκετών σας γίνεται με την ελάχιστη δυνατή ενόχληση ή διατάραξη της ημέρας σας, με όλα τα δυνατά μέτρα προστασίας των υπόλοιπων επίπλων και του χώρου όπου είναι στρωμένα.

Έτσι, από το πρώτο κιόλας λεπτό μετά τον καθαρισμό μπορείτε να απολαύσετε τις πεντακάθαρες επιφάνειες του αγαπημένου σας χαλιού ή μοκέτας αλλά και τα υγιεινά και εντυπωσιακά αποτελέσματα της επιλογής Perfect Clean. Τα βιολογικά καθαριστικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε στην Perfect Clean είναι απολύτως αβλαβή για όλα τα Κατοικίδια.

Δείτε στον τιμοκατάλογό μας την προνομιακή κοστολόγησή μας ανά είδος χαλιού και καλέστε μας για να κλείσουμε το ραντεβού που θα επαναφέρει τα χαλιά ή τις μοκέτες σας στην Perfect Clean κατάστασή τους.

Τιμές για Βιολογικό Καθαρισμο Στρωματων, Καναπεδων, Πολυθρονων, Χαλιων, Αυτοκινητων Επιτοπου

Για Επιτόπου Βιολογικό Καθαρισμό Καλέστε

213-0451207

ή συμπληρώστε τη

Φόρμα Επικοινωνίας

Υπηρεσίες Βιολογικού Καθαρισμού »

Επιτόπου Βιολογικοί Καθαρισμοί και Απολύμανση Στρωμάτων, Καναπέδες και Πολυθρόνες, Χαλιών & Μοκετών, Οχημάτων & Εσωτερικού Αυτοκινήτων, Επαγγελματικών Χώρων, Σκαφών & Πλοίων.